Jean-Claude Van Damme, a világhírű színész miután közölte, hogy unatkozik, kisétált egy TV interjú közben Ausztráliában. Jean-Claude azt sérelmezte, hogy mindig ugyanazokat a kérdéseket teszik fel neki. A Channel 7-nek elmondta, hogy elege van az egykori Kylie Minogue kapcsolatáról és az edzései kapcsán feltett kérdésekből.

A belga akcióhős 25 év karrier után megunta, hogy mindig ugyanaz a lemez. A riporterek megkérdezik, milyen edzéssel tarthatóak meg az izmai, azután rátérnek a kapcsolataira. 55 évesen elég sok más kérdésre tudna válaszolni, de őt mindig ezzel nyúzzák. Ezúttal Ausztráliában adott volna interjút, de az „unalmas kérdések” megválaszolása helyett azt kérte, hadd mondja el a véleményét.

jean_claude_van_damme

Láthatóan belefárdva mesélte, hogy az elmúlt 25 évben ugyanazokkal a kérdésekkel faggatták, most épp Ausztráliába jött abban a hitben, hogy talán más kérdéseket fognak neki feltenni. Hangsúlyozza, hogy soha többé nem lesz sem harmincöt, sem huszonöt éves, kérdezzék őt a jelenjéről. Kellemetlenül érzi magát ezektől a kérdésektől, és egyáltalán nem érzi magát jól. Miután megkérdezi, van-e következő kérdés, Van Damme egyszerűen kisétál a stúdióból…

https://youtu.be/y5-ErSheW6I

Jean Claude Van Damme legújabb Kickboxer: Vengeance c. akciófilmben lesz látható.

Kickboxer: Vengeance előzetes

https://youtu.be/oSzJUeZ072E