A francia színészóriás, Jean Reno 18 év után újra felölti lovagi gúnyáját, hogy kedvenc szolgálója oldalán visszatérjen a nagysikerű vígjáték, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. részében. Ezúttal a francia forradalom kellős közepén találja magát az időutazó páros, akik megannyi felejthetetlen pillanattal örvendeztetik meg újra a nézőket az egész világon. A francia ikon mindig rendkívül jó érzékkel választott szerepeket, legyen szó akár vérszomjas vagy épp  lágyszívű bérgyilkosról, elszánt nyomozóról, vagy az időben utazó középkori nemes lovagról.

5-Jottunk-lattunk-visszamennenk-3-A-forradalom -COPYRIGHTphotos-n-schul-c-gaumont-ouille-production-nexus-factory-ressources

A Leon, a profi sztárjáról kevesen tudják, de már saját készítésű olívaolaja is van, imád hajózni, és nem csak zongorán és gitáron tud játszani, de még egy kicsit a doboláshoz is ért. A zenei tudását bár ezúttal nem villantja meg a mozivásznon, azért annak a hírnek nagyon örült, mikor színésztársa, az Asterix és Obelix- sorozatokban megismert Christian Clavier egy napon azzal hívta fel, hogy elérkezett az idő, és vissza kell térnie a merész Godefroynak és hű fegyverhordozójának! ’Mindig is imádtam ezt a szerepet, mert bár örülten dilis hajam volt, és gyakran nehéz páncélban kellett lófrálnom a forgatásokon, egyszerűen minden napon öröm volt együtt dolgozni a stábbal. Ez egy hihetetlenül kreatív munka, hisz nem csak a szituációk poénosak, hanem a párbeszédek is folyamatosan pörögnek. Christian (Clavier) és én is öntjük magunkból a viccesebbnél viccesebb szövegeket.” – mesélte a színész egyik interjújában. „Ezúttal egy kicsit kényesebb lesz a helyzet, vigyáznunk kell, hogy el ne veszítsük a fejünket, hisz a nagy szabadság és testvériség korába csöppenünk, ahol a nemeseket és a különc figurákat senki nem nézte jó szemmel. De mi ebből is kidumáljuk magunkat!”

És, hogy hogyan birkózik meg  a vicces időutazó duó a forradalmi hangulatú korban, az mától kiderül a mozikban. A Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom (12) a mozikban!