A legviccesebb jégkorszaki csorda visszatért. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (6) (hazai bemutató: július 5.) című animációs vígjáték hazai díszbemutatóján kicsik és nagyok együtt hűsöltek kedvenc főhőseik, Manny, a mamut, Sid, a lajhár, és Diego, a kardfogú tigris legújabb, vízen és jégen átívelő kalandjainak vetítése előtt. A gyerekek nagy örömére a horgászverseny, és a színes jégkása mellett jégtömbökben elbujtatott meglepetések is vártak rájuk. 

A jeges premieren Sid, a mókás lajhár, és Kisbarack, a kamasz mamutlány magyar hangjaival, azaz Geszti Péterrel, és Patkó Csengével is találkozhattak, fotózkodhattak a Jégkorszak-rajongók. A látványos, és fordulatokban bővelkedő népszerű 3D-s családi film vetítésére Gombos Edina férjével és kislányával, Patai Anna családjával érkezett. Gubás Gabi színésznő kisfiát, Attilát kísérte el, hogy az elsők között nézzék meg a legújabb Jégkorszak-i történetet.

A díszbemutató vendégei dupláztak: a teltházas vetítésen a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens 3D előtt egy négyperces Simpson kisfilmet is megnézhették, méghozzá 3D-ben. A vicces kisfilm a család legfiatalabb tagjának egy napját mutatja be: a bájos, és mindig tettre kész Maggie most az oviban keveredik izgalmas kalandokba. A humoros, és látványos rövidfilm a nyár egyik nagy kedvencének ígérkezik. 

Magyar rajongói is hamarosan újra a mozikban üdvözölhetik kedvenceiket: Sid, Manny, és Diego ezúttal egy leszakadó jégtáblán reked, amikor besodródnak az óceánba és kalózok szőrös mancsai közé kerülnek – de a csapat leleményessége és jó kedélye, néhány izgalmas fordulat után hazajuttatja őket szeretett családjukhoz.

A népszerű Jégkorszak-filmek következő része, és a Simpson kisfilm július 5-től a hazai mozikban!   

IC Press