Jennifer Lawrence a mozi kedvence, igazi, tökéletes sztár. A nagy kasszasikert hozó franchise szereplés után néhány héttel kerül a mozikba egy egészen más műfajú filmje. A Napos oldal és az Amerikai botrány után a harmadik, amit David O. Russell rendezővel és Bradley Cooper partnereként forgatott: egy különleges amerikai üzletasszony élettörténete, a Joy (Joy, hazai bemutató: december 31.).

Joy_jelenetfoto (7)

És mindez nem elég neki: rendezni fog. Méghozzá – hogy a műfaji kavalkád teljes legyen – egy katonai környezetben játszódó vígjátékot: film hőse egy katona, aki a hipnózist próbálja fegyverré fejleszteni, és reméli, hogy ezzel minden más fegyvert feleslegessé tehet.

– Tizenhat éves korom óta akarok filmet rendezni – nyilatkozta a színésznő. – Vicces, tudom, de tény. Gondoltam, most már neki kell látnom, hogy valóra váltsam ezt az álmom. Korábban még éretlen voltam hozzá, de most már, úgy érzem, készen állok.

Végül is, már elmúlt huszonöt éves, van egy Oscarja és 94 másik nemzetközi filmes díja… és az év végén egy hónap alatt két nagy filmje. Mire várna?