Jennifer Lawrence hosszú hónapokat töltött Chris Pratt társaságában. Először az Utazók (Passengers, hazai bemutató: január 12.) című monstre sci-fi forgatásán, majd mostanában, a bemutatóhoz elkerülhetetlenül társuló promóciós turné során. Hogy a közös munka során milyen közelről ismerhette meg partnerét, arról a film nézői is meggyőződhetnek, de a mostanában adott nyilatkozata is bőven szolgáltatnak bizonyítékot:

– Lehet, hogy kevesen tudják róla, hogy könnyedén kirakja a Rubik-kockát – avatta be Pratt titkaiba a világot Jennifer Lawrence. – És ő lehet a világ legjobb apja. Sőt, férjnek sem utolsó: bármerre voltunk a világban, minden héten küldött a feleségének egy nagy csokor virágot.

Utazók

Chris Pratt és felesége, Anna Faris 2007-ben ismerkedett össze, 2009-ben házasodtak, és ’12-ben született meg a fiúk, Jack. Anna Faris természetesen az Utazók premierjén is a férjével kéz a kézben sétált végig a vörös szőnyegen: ezzel bizonyította, hogy nem hisz azoknak a pletykáknak, amelyek szerint Chris Pratt és Jennifer Lawrence összejött volna közös filmjük forgatásán.