Hogy megünnepeljék Jimi Hendrix 70. születésnapját, az Omniverse Vision és az Experience Hendrix idén novemberben mutatja be első alkalommal a mozikban a legendás gitáros felejthetetlen, 1969-es, woodstocki koncertjét. Az egykori koncert teljes egészében, eredeti formájában kerül a mozik közönsége elé, de újrakeverten, 5.1 dolby surround hangzással.
Az Oscar-díjas filmrendező, Michael Wadleigh és tehetséges operatőrei, segítő kollégái extraként egy jelentős dokumentumfilmet állítottak össze, archív anyagokból. Rövidfilmük olyan közel hozza hozzánk a gitárvirtuóz fellépését, ahogy csak a vele egy színpadon állók érzékelhették. Jimi azon a bizonyos augusztusi reggelen új formációban lépett fel, de olyan ismert Hendrix dalokat játszott, mint a “Voodoo Child”, a “Fire”, a “Purple Haze” vagy a “Foxy Lady”, és előadta az amerikai himnusz, a “Star Spangled Banner” döbbenetes, igazán hendrixes változatát is.
Az utólag összeállított dokumentumfilmben a zenésztársak is megszólalnak, mint pl. Billy Cox és Mitch Mitchell vagy Eddie Kramer hangmérnök, valamint a Woodstockot népszerűsítő Michael Lang.  A Grammy-díjas Bob Smeaton [Beatles Anthology, Band Of Gypsys, Festival Express] rendezte dokumentumfilm, mely megelőzi a koncertfelvételt, arra is rávilágít, milyen nehézségekbe ütközött ennek a legendás fesztiválnak a megrendezése, és ikonikus alakja, Hendrix biztonságának megteremtése. Jimi Hendrix woodstocki fellépése a rocktörténelem mérföldköve. A mozis vászonra szánt produkció az eredeti, 16 mm-es filmfelvételek digitalizált változata, melyhez 5.1 hanghatást kevert újra a világhírű hangmérnök, Eddie Kramer. Az Omniverse szorosan együttműködött a Hendrix estate-tel és a Sony Musickal, hogy létrejöhessen ez az exkluzív alternatív tartalom. Világpremier: 2012 novemberében! Kelet-közép-európai és balkáni terjesztő: Pannónia Szórakoztató Kft.

Magyarországi premier 2012. december 11-én 20 órakor a CORVIN moziban.