A színészek sokat beszélnek a szexjelenetek forgatásáról. Nyilván azért, mert igazából a legprofibbak is zavarban vannak ilyenkor. Michael Fassbender korábbi filmjeiben bebizonyította már, hogy nem szégyellős, Ridley Scott új thrillerében, A jogász-ban (16) (The Counselor, hazai bemutató: november 14.) azonban túl sokat vállalt. Úgy kellett leforgatnia egy erotikus jelenetet filmbéli feleségével, Penélope Cruz-zal, hogy a helyiségben ott volt a gyönyörű színésznő férje, a film egy másik szereplője, Javier Bardem is.

A jogász filmjelenet

A jogász filmjelenet

A thrillerben egy pénzzavarba került jogász egyszer kábítószercsempészek segítségével akar kereset-kiegészítéshez jutni, ám kénytelen megtanulni: aki egyszer csatlakozik a bulihoz, az már nem szállhat ki. A film kivételes szereplőgárdájának Brad Pitt és Cameron Diaz is a tagja.

– Egy szexjelenet felvételében az a lényeg, hogy a partnerek tudják: bízhatnak egymásban, nyugodtan, lazán forgathatnak. De hogyan lazulnék el, ha a partnernőm férje az ágy végében ül? – kérdezte Fassbender az újságírókat A jogász sajtóvetítése után. – Délelőtt az ő egyik jelenetét vették fel, és munka után beugrott megnézni, hogy dolgozik a felesége. Én meg csak pirultam …

IC Press