Johnny Depp tett egy kis kitérőt a Karib Tenger Kalózai c. film legújabb forgatása közben, és meglátogatott egy ausztrál gyermekkórházat saját karakterébe bújva, vagyis Jack Sparrow kapitánynak öltözve. A világhírű színészt brit színész és kalóz társa; Stephen Graham (a filmrajongók a Guy Ritchie féle Blöffből ismerhetik) is elkísérte. Depp csütörtökön tett látogatást Brisbane-ben, a Lady Cilento Gyermekkórház onkológiai és neurológiai osztályain.

Johnny Depp

Az 52 éves színész több, mint 2 órát beszélgetett a betegekkel, fotózkodott és arany érmeket osztott, az eseményt a Juiced TV örökítette meg 30 perces filmjében.

Nem ez volt azelső eset, hogy Depp gyermekeket látogatott Jack Sparrow karakterében. Amikor a lánya, Lily Rose E. coli mérgezés és veseelégtelenség miatt bekerült a londoni Great Ormond Street Kórházba, kilenc napot töltött ott.

Depp annyira hálás volt a segítségért, hogy 1 millió fontot adományozott a kórháznak, majd két évvel később meglepetés-látogatást tett a kórházban mint Jack Sparrow kapitány.

Azóta, ha utazik, mindig magával viszi a jelmezét, hogy titkos, rögtönzött látogatásokat tehessen. 2010-ben, a londoni Greenwich-ben, egy iskolában szintén látogatást tett, egy kilenc éves tanuló meghívására.

Depp az elmúlt néhány hónapban a Pirates of Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales c. forgatásán tevékenykedett.

Source: Johnny Deep Surprises children in Hospital by Em817 on Rumble