Az X-Men csodákra képes, és most is rendkívüli lehetőséget kínál rajongóinak: nemcsak beszélgethetnek az új X-Men-film, Farkas (munkacím) (The Wolverine, hazai bemutató: 2013. július) főszereplőjével, Hugh Jackman-nel és rendezőjével, James Mangold-dal, de a díszletek között is körülnézhetnek – függetlenül attól, hogy a világ mely részén élnek. Még csak szuperképesség sem kell hozzá: elég az internetkapcsolat.

A Sydneyben folyó munkákra a Youtube-on keresztül látogathatnak el a lelkes mozibarátok. A www.youtube.com/thewolverinemovie-n és a film saját oldalán, a www.TheWolverineMovie.com-on is elérhető különleges alkalomra hétfőn, október 29-én, helyi idő szerint este 9-kor (Los Angeles-i idő szerint du. 1-kor) kerül sor.

A kérdések már most feltehetők a főszereplőnek és a rendezőnek is a Facebookon vagy a Twitteren keresztül, csak a #TheWolverineMovie kulcsszót kell hozzá mindenképpen használni.

A beszélgetésről természetesen azok sem maradnak le, akik éppen nem érnek rá: a beszélgetés a film összes elérhető oldalán, valamint Hugh Jackman és James Mangold twitterén is újra- és újranézhető.

Aki szeretne felkészüli a témából, mielőtt kérdez, az a http://youtu.be/bJ0TysDdbBk oldalon teheti meg a legkönnyebben, de természetesen a www.facebook.com/TheWolverineMovie, vagy a  www.twitter.com/wolverinemovie is rendelkezik minden fontos információval.

IC Press