A Justin, a hős lovag (hazai bemutató: november 14.) vasárnapi telt házas 3D-s premier előtti vetítésen sok gyerkőc és szülő együtt izgulta végig, hogyan válik egy bátor legényből hős lovag, aki megmenti a bürokraták kormányozta királyságot a veszedelemtől. A verőfényes napsütés sem tántorította el a kis kalandorokat, hogy az elsők között izgulják végig ezt a humorral teli, szívhez szóló modern lovagmesét, ahol a fogadóban sárkányburgert tálalnak fel, és a sárkányokat krokodil imitátorok helyettesítik a kemény lovagképző edzéseken.

IMG_0135

Sok hazai sztár is közös családi programot szervezett erre a napra, hogy családjukkal, gyermekükkel nézzék meg Justin humorral teli, látványos kalandjait. A gyerekek nagy örömére a bejáratnál lovagoknak beöltözött hostessek fogadták a vendégeket. A gyönyörű hangú énekesnő, Zséda kisfiát kísérte el az izgalmas animációs film vetítésére, Hadas Krisztina, az RTL riportere pedig a nemrég az óvodát kezdő kisfiával, Zsigával együtt nézte meg a szívhez szóló animációs filmet. Schell Judit középső gyermekével, az ötéves Boldizsárral érkezett a vetítésre, aki Justin, a hős lovagként pózolt az egyik film plakátjánál, és ezt a művésznő telefonjával meg is örökítette. Kaszás Géza feleségével, két gyermekével, és keresztfiával közösen nézte végig a barátságról, hősiességről, és bátorságról szóló mesét. Géza 3 éves kislányának ez volt az első moziélménye, amit nagy figyelemmel, és érdeklődéssel nézett végig, ahogy azt megtudtuk a vetítés után Géza feleségétől, Zsuzskától. Sőt, a lelkesedésük azóta sem hagyott alább. ’A gyerekek a vetítés óta egyfolytában kardoznak otthon. Nagyon odavannak Justinért, a hős lovagért.’ – mesélte Kaszás Géza.

Már csak pár napot kell várnia a mozirajongó kicsiknek, és nagyoknak, mert Justin és barátai csütörtöktől minden szívet meghódítanak, és beveszik a mozikat 3D-ben is.