Négy magyar filmet is vetítettek a múlt szombaton kezdődő 32. Haifai Nemzetközi Filmfesztiválon:
Fliegauf Bence Liliom ösvény című alkotását – ami indult a Kármel-hegy díjért
Till Attila kerekesszékes bérgyilkosokról szóló Tiszta szívvel című akcióvígjátékát
Edelényi János rendezésében magyar-angol koprodukcióban készült Jutalomjátékát – ezt a magyar mozik október 27-től vetítik.
– A rövidfilmes válogatásban Bucsi Réka Love című animációja vett részt.

A film címe: The Carer (Jutalomjáték)
Az elsö 2 Fotó: 32. Haifai Filmfesztivál (by Katona Adriana)
Másik fotón balról: a rendező Edelényi János, mellette a föszereplő (Brian Cox) a film után tartott közönségtalálkozón.

A rendező és a főszereplő „standing ovation”-ben részesült a „sold out” vetítésen. A film után rendezett közönségtalálkozón feltett kérdésekre Edelényi János és Brian Cox – a főszereplő – elmondták, hogy film esetén nincsenek országhatárok – arra a feltett kérdésre, hogy milyen volt úgy dolgozni hogy sokan más-más orszagból valóak- azt valaszólták hogy a filmkészítéskor mindig maga a film az ország – az ami a film témája, a stábja, a helyszíne, a csapat – nekik az jelenti az országot.

A filmrendező személyén kívül több magyar vonatkozással is bír mégpedig a stáb több tagja is magyar.
Coco König, magyar-osztrák származású lány alakítja- mondjhatjuk azt – a második főszerepet. Személyéről Edelényi János elmondta, hogy a casting során leültek beszélgetni hármasban Brian Cox, ö, és Coco König és a két szereplő annyira jól megtaláta egymással a közös hangot az első beszélgetésnél, hogy nem volt kérdés a lány szerepre való kiválasztása.

A film szinte odaszegezi a néző tekintetét a vászonra egy percre sem lehet elkalandozni vagy unatkozni, végig megnevettet és még a filmet követően is mosolyog az ember.