És kuflikkal! Hisz a legendás Kaláka előtt egy nappal, a magyar animációs sztárok indítják nálunk a szeptembert. Mint minden „békebeli” évben, így idén is az iskola- és óvodakezdéssel egyidőben indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, minden szombat és vasárnap, filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel. 

Puskin Kuckó
Puskin Kuckó

Kaláka szeptember 5-i koncertje után, melyben a zenekar gyereklemezeinek legnépszerűbb dalaitól zeng majd a Kuckó, természetesen érkezik ősszel és télen Gryllus Vilmos, a Kolompos és Rutkai Bori Bandája is! És ami szintén nem lehet kérdés: ismét jönnek hozzánk kedvenc bábszínházasaink, a Fabula és Nefelejcs társulata is!

Ami a Legkisebbek moziját illeti: a kuflik harmadik mozifilmjét követően két nagymester, Macskássy Gyula és Dargay Attila rövidfilmjeiből is láthatnak összeállítást a családok, a Dúdoló című produkciót a legkisebbeknek, a Borka és a varázsruhát a kicsit nagyobbaknak, a Hahó, öcsi! című kultikus gyerekfilmet bemutatójának 50. évfordulója alkalmából, a János Vitézt idén elhunyt rendezője, Jankovics Marcell 80. születésének évfordulójához nagyon közel vetítjük. Valamint zseniális gyurmafilmekkel (Shaun, a bárány és a farmonkívüli, Ősember), s a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál válogatásával is találkozhatnak az érdeklődők a Puskin nagytermében. 

A Puskin Kuckó teljes 2021/22-es programja megtalálható honlapunkon, ahonnan új katalógusunk is letölthető, amely persze a moziban nyomtatott formában is elérhető!

Jegyek a helyszínen és netes felületünkön már vásárolhatók.

Mindenkit várunk szeretettel!