Első A Karib-tenger kalózai: A holtak nem mesélnek (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) előzetes hamarosan! A Walt Disney Pictures bejelentette, hogy az amerikai AMC televíziós csatornán a Fear the Walking Dead televíziós horrorsorozat alatt ma este tekinthetjük meg a Karib tenger Kalózai c. film új részének első jeleneteit!
Az Espen Sandberg és Joachim Rønning (Kon-Tiki) norvég alkotók rendezte A Karib-tenger kalózai: A holtak nem mesélnek (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) c. filmben Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitányként tér vissza, a filmben továbbá újra láthatjuk Orlando Bloomot is Will Turner szerepében, valamint Barbosa kapitányt természetesen ismét Geoffrey Rush fogja alakítani. Ezúttal csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjasJavier Bardem, aki a főellenséget; Salazar kapitányt fogja játszani ebben a részben. Brenton Thwaites (Demóna, Az emlékek őre) szintén új szereplője lesz a mozifilmnek, akit Henrynek hívnak, ill. Paul McCartney is szerepet kapott.
a_karib-tenger-kalozai-5_a_holtak-nem_meselnek-poszter
Egy teljesen új kalandban a szerencsétlen Jack Sparrow kapitány megtalálja a rossz-szerencse szelét, ami egyre erősebben fúj, amikor a kalóz kísértetek Jack kapitány régi ellensége; a félelmetes Salazar (Bardem) kapitányhoz vezetik őt, aki az Ördög-háromszögéből megmenekülve elhatározza, hogy minden kalózt megöl a tengeren Jack Sparrow- is beleértve. Jack kapitány egyetlen reménye a túlélésre, ha megtalálják Poszeidón legendás háromágú szigonyát, egy hatalmas ereklyét, ami tulajdonosát az egész tengert az ellenőrzése alá vonó képességgel ruházza fel.