Michael EscobarÚj fajta filmelőzetesek lephetik el a mozikat az Egyesült Államokban. Michael Escobar amerikai fotós és grafikus fantasztikus ötletének köszönhetően új lehetőség nyílik a lánykérésre, melynek egyik fő eleme a mozi. Matt nyilvánosan szerette volna megkérni barátnője kezét. elvitette őt moziba a Halálos Iramban: Ötödik Sebesség c. filmre, ahol a Másnaposok 2 c. film bemutatója után egy szokatlan trailert láttak a film előtt.

Lánykérés a mozibanA történet röviden: Matt és Ginny édesapjának őszinte beszélgetése lánykérésbe torkollik, ezt követően a fiú azonnal autóba ugrik, hogy mostmár a leendő após beleegyezésével rohanjon megkérni szerelme kezét. A kamera végigkíséri a fiút egy mozi bejáratához, egészpontosan annak a mozinak a bejáratához, ahol a lány éppen ül a testvérével. A lány mit sem sejt az egész ellene szervezett „merényletből”, ám amikor Matt kitérőt tesz a büfébe egy pattogatott kukoricáért, egyértelművé válik, hogy párja bizony éppen hozzá tart. Egy utolsó sóhaj a terem ajtaja előtt és végül megérkezik a vőlegény-jelölt, aki letérdepelve megkéri barátnője kezét.

A második meglepetés akkor éri a lányt, mikor kiderül, hogy a mozinézők a rokonokból és barátokból álltak, illetve további 100 idegen lehetett szemtanúja a nem mindennapi eseménynek. A film 2011. május 16-án került fel a Youtube-ra, 24 óra alatt 170.000 -en nézték meg, jelenleg elhagyta az egymilliós nézettséget…