Kate Winslet egy teljesen új szerepben mutatkozik be a világsikerű regény alapján készült A BEAVATOTT (16) című szuperprodukcióban. Egy hideg, számító, kegyetlen karaktert, Jeanine Matthewst kelti életre a március 20-án bemutatásra kerülő sci-fiben, és elmondása szerint pont ezért is vállalta el a szerepet. „Egy kedves levelet kaptam a rendezőtől, minden infoval A beavatottról.” – mesélte az Entertainment Weekly-nek az Oscar-díjas színésznő.”És be kell, hogy valljam, addig a napig nem is hallottam a könyvről, ezért nagyon gyorsan bepótoltam mindent. És amíg faltam a lapokat, egyre erősödött bennem, hogy a rossz csajt akarom eljátszani. Mert ilyet még sosem csináltam.”

beavatott-34

Kate, aki hétfőn a 2520. csillagot megkapta a Hollywood-i Hírességek sétányán decemberben adott életet harmadik gyermekének, és már pár héttel a szülés után A beavatott izgalmas jeleneteit forgatta ismét Shailene Woodley, és Theo James oldalán. „Szülés után egyből visszatérni a forgatásra egy kicsit olyan mintha bele akarnál szuszakolni egy nagy tehént egy kicsi kényszerzubbonyba. Egy kissé zavart és abszurd volt az egész szitu.” – mesélte Kate az újságíróknak. „De aztán minden ok volt. A jelmezek jók voltak rám, sőt, még jobban is éreztem magamat, frissebbnek, élettel telibbnek. Terhesen nem egy sétagalopp forgatni.”

Március 20-án végre mindenki megcsodálhatja Katenek mennyire jól áll a gonosz karakter, és hogy mire is készül szerepe szerint az 5 csoportból álló jövőbeli társadalomban, ahol az Őszinték, az Bátrak, az Önfeláldozók, a Műveltek, és a Barátságosak próbálják fenntartani a békét.