Négyszer annyi kütyü, négyszer annyi kaland, négy dimenzióban!

A Dimension Films múlt héten bejelentette, hogy a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD) új dimenziót nyit a moziélményben, hiszen a film világszerte 4D Aromascope-ban kerül szélesvászonra.

Robert Rodriguez, a Kémkölykök rendezője volt az első, aki az ötvenes évek 3D hullámának lecsengése után pár évvel ezelőtt elsőként mutatta be 3D formátumban a Kémkölykök harmadik részét. A film hazai nézőszáma akkor közel 250.000 volt, úttörőnek számít napjaink 3D hullámának elindítójaként.

A népszerű sorozat a negyedik résszel ismét egy újítással lép a piacra, bemutatja a 4D formátumot, amely a szaglás élményével teszi teljessé a legizgalmasabb jeleneteket, a film 8 kiválasztott jelentében.

Minden megvásárolt jegy mellé egy Aromascope kártya is jár, melyen nyolc darab szám található. Amikor az adott szám megjelenik a vásznon, a kártyán ugyanazt a számot kell megdörzsölni az illatanyag felszabadításához. Amikor mind a nyolc aroma felszabadult, egy különleges jelentben az illatok szimfóniája gyakorlatilag életre kelti a filmet.

“A családok imádni fogják ezt az újfajta, interaktív moziélményt. És ami a legjobb: ez nem jelent extra költséget, hiszen minden mozijegy mellé (legyen az 2D vagy 3D előadás) ingyenesen jár egy aroma kártya.” – mondta el Robert Rodriguez.

A filmet október 27-én mutatja be Magyarországon a Forum Hungary.

[iframe width=”600″ height=”371″ src=”http://www.youtube.com/embed/ZkMbeM7hl40″]

Spy Kids: All the Time in the World Movie Trailer (HD)