A Spyglass Media Group egy produkciós cég, ami a Spyglass Entertainment és a Lantern Entertainment fúziójából jött létre 2019 márciusában. Hogy miért fontos ez? Mert ezzel az egyesüléssel a Dimension Films összes filmjének a joga, így a Sikoly filmeké is, az új média csoport kezébe került.

Sikoly 5
Sikoly 5 | Fotó: Roll Them All YouTube

Sikoly 5 tervek

A cég úgy tűnik, hogy komoly horrorfilmes babérokra vágyik, hiszen nem sokkal az egyesülést követően bejelentették, hogy egy Hellraiser reboot-on dolgoznak, most pedig egy új Sikoly film tervének hírét szellőztették meg.

A Sikoly négy több mint nyolc éves, így a közönség már igen csak ki lehet éhezve a folytatásra. Hogy akkor miért nem készült el mindezidáig a Sikoly 5? Ennek is meg van az oka.

A Sikoly 4 ugyanis fele annyi bevételt hozott, mint a széria korábbi filmjei, így az alkotók mindezidáig kockázatosnak ítélek egy újabb rész elkészítését. Ráadásul azóta a sorozat atyja Wes Craven is meghalt.

A Sikoly 5 című film forgatása még nem kezdődött el, így egyelőre nem lehet sejteni, hogy mikor kerülhet a mozikba.

Ha érdekel, hogy mit tudunk eddig a filmről és, hogy maguk a sztárok hogyan állnak hozzá a folytatáshoz, akkor a részletekért tekintsd meg az alábbi videót:

Úton a Sikoly 5? – Roll Them All