Életük egyik legmegrendítőbb élményét élhették át azok az újságírók, akik Scarlett Johanssonnal szerettek volna csoportos interjút készíteni, és tíz órát kellett várniuk, mire a színésznő a rendelkezésükre állt. A súlyos atrocitásra egy wellingtoni hotelben került sor, ugyanis Új-Zélandon forgatták a színésznő legújabb filmjét, a Páncélba zárt szellemet. A közeljövőben játszódó akciófilm az egyik legnagyobb produkció, amely Új-Zélandon készült, Johansson pedig napjaink legjobban fizetett női sztárja – ezzel nyugtatta a sajtó képviselőit a színésznő sajtósa, amikor néhány óra után érdeklődni kezdtek, hogy mégis mikorra várható az interjú. Amikor az egyik újságíró vécére kéredzkedett ki, a sajtós figyelmeztette, hogy Johansson bármikor megjelenhet, ezért igyekezzen visszatartani. Nagy izgalmat keltett, amikor végre megjelent Johansson – de sajnos kiderült, ő csak a színésznő négy dublőzének egyike, akik a veszélyes kaszkadőrmutatványokat végezték a filmben.

Scarlett Johansson, Lucy c. film

Scarlett Johansson, Lucy c. film

Tíz óra elteltével megjött a szemlátomást nagyon fáradt színésznő, és kedvesen válaszolt az újságírók kérdéseire, akik közül az egyik szarkasztikusan megköszönte, hogy egy kis időt szakít rájuk.

A Páncélba zárt szellem egy kultikus japán manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) egyik epizódjának feldolgozása. A jövőben egy félig robot rendőr, Kuszanagi őrnagy (Johansson) titokzatos bűnöző ellen nyomoz, aki képes hatalmába keríteni az emberek elméjét.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március)