Beletrafáltak a marketeingesek: a Körök című új horrorfilmhez olyan promóciós videót készítettek és raktak föl a YouTube-ra, amiről egyre többen beszélnek világszerte. Az ötlet egyébként egy alaptréfa sokadik változata. Egy elektronikai áruházat látunk, amelyben tévék tucatjai működnek. Éppen a Kör című horrorsorozat emblematikus alakja, a kútba fojtott kislány látható a képernyőkön, aztán az egyik tévéből kimászik élőben a meglehetősen ápolatlan kísértet, és ettől a vásárlók halálra rémülnek. A videó címe stílszerűen Nincs menekvés Samarától, és milliók osztották meg a neten.

Van egyébként, aki szerint az ilyen tréfák megrendezettek, a videó mindenesetre szórakoztató, és rengeteg cikk meg komment született róla. Pár éve egy fiatalember az alvó barátnőjét rémisztette meg azzal, hogy az éj közepén a tévéből kilógó kislány kezdett el integetni neki a hálószobában.

Körök

A Körök hősnője (Laura Wiggins) videóüzenetet kap, amely szerint 7 nap múlva meg fog halni, és ezzel folytatódik a tévéből kimászó Samara ámokfutása. A film másik főszereplője egy jelentős karakterszínész, Vincent D’Onofrio (Acéllövedék /Stanley Kubrick/, A sejt).

Az új Körök tréfa:

A szintén több milliós nézettségű halálra rémisztett barátnő itt tekinthető meg.

(Rings – hazai bemutató: 2017. február 2.)