A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek – ezt maga Hanks közölte szerdán este az Instagramon.

Tom Hanks

    „Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről-időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak”

– írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. „Nem egynapos program lesz” – tudatta.

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.