2022 június 9-12. között a hazai filmek ünnepén, a Magyar Mozgókép Fesztiválon három városban, Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, kilenc helyszínen közel száz magyar filmet láthatnak majd a filmbarátok kedvezményes 500 Ft-os áron. A fesztivál teljes bevételének 20%-át a Magyarpolányi Alapfokú Művészeti Iskola, fotó és filmes tanszakának növendékei számára ajánlják fel a szervezők, a Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023Európa Kulturális Fővárosa program. Idén is izgalmas, ingyenes kiegészítő programok színesítik a fesztivál kínálatát.

Magyar Mozgókép Fesztivál
Magyar Mozgókép Fesztivál

A Magyar Mozgókép Fesztivál a magyar film ünnepe a csodálatos Veszprém-Balaton régióban, különleges élmény a közönségnek és pezsgő találkozó a magyar filmeseknek. A legújabb magyar alkotások premierjével, izgalmas sztárokkal, felejthetetlen moziélménnyekkel várunk Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban a mozikban és szabadtéri vetítéseken a hűs, balatoni estében.

2022 június 9-12. között a hazai filmek ünnepén, a Magyar Mozgókép Fesztiválon három városban, Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, kilenc helyszínen közel száz magyar filmet láthatnak majd a filmbarátok kedvezményes 500 Ft-os áron. A fesztivál teljes 2022. június 9-12. között a Magyar Mozgókép Fesztiválon három városban, Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban kilenc helyszínen közel száz magyar filmet láthatnak majd a filmbarátok kedvezményes 500 Ft-os áron. A fesztivál bevételének 20%-át a Magyarpolányi Alapfokú Művészeti Iskola, fotó és filmes tanszakának növendékei számára ajánlják fel a szervezők.