Ennio Morricone világhírű olasz zeneszerző, pályájának 60. évfordulóján, világkörüli turné keretében újra ellátogatott Magyarországra. Morricone többek között olyan filmklasszikusok zenéit komponálta, mint pl. a Volt egyszer egy Vadnyugat; amelynek főszereplőjével; Claudia Cardinale-val már volt szerencsém személyesen is találkozni.

Ezen felül több filmzenéjét ismerjük és szeretjük: Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért, A Jó, a Rossz és a Csúf, Volt egyszer egy Vadnyugat, A profi, Volt egyszer egy Amerika, Polip, A misszió, Aki legyőzte Al Caponét, Az óceánjáró zongorista legendája, A lator…

A zeneszerző többször járt már hazánkban, és munkája során számos alkalommal dolgozik az itthoni stúdiókban is a zenék felvételének ideje alatt, de mikor 2 éve nálunk koncertezett, sajnos az egészségi állapota nem tette lehetővé a fotózkodást!

Azonban akkor ígéretet kaptam a közös fotóra, és ebben bízva, hosszas bonyolult szervezés után megtaláltam azokat a személyeket, akik végül segítettek nekem. A megfelelő személy megtalálásával sikerült elkészíteni a fotót.

enrico morricone

Ennio Morricone

Szerencsére a menedzser és a titkárnő is emlékezett rám, és miután teljesült a kívánságom,  érdeklődtek, hogy minden rendben van-e.

Vannak olyan találkozások, amik nem egyszerűek. Ezek különös odafigyelést, szervezést igényelnek, de annál fontosabbak lesznek nekem, maradandó emlékeket hagyva az életemben!