Körülrajongott sztár, rendszeresen a legszexibb celebek listáinak élén tanyázik, mégis úgy érzi Kristen Stewart, nincs megfelelő ízlése ahhoz, hogy stílusosan öltözködjön. – Farmerban-pólóban jól érzem magam, mint bármelyik korombeli normális csaj, de a dizájnercuccoktól kiütést kapok – panaszkodik a fiatal színésznő. – Vannak persze korszakaim, amikor valami megtetszik, de pár nappal később már rosszul vagyok tőle. Miért várják el, hogy egy színésznő divatikon is legyen?

            Kristen jelenleg Londonban forgatja a Snow White and the Huntsman című Hófehérke-adaptációt, és ha már a brit fővárosban tartózkodik, ellátogatott a Londoni Divathétre is, ahol különösen egy dolog tetszett neki. – Itt békén hagyják az embert, el lehet vegyülni, nem fut utánam egy csomó sikoltozó tini, mint Los Angelesben. Jókat bambultam, majdnem vettem pár márkás darabot is, de aztán inkább elmentem egy turiba, és beszereztem egy szatyorra való farmert, úgyis csak ezeket fogom hordani.

            Kristen legújabb filmje, a Snow White and the Huntsman modern Hófehérke-adaptáció, amelyben az ifjú hősnő harcos amazon, a gonosz királynő (Charlize Theron) pedig leginkább egy sorozatgyilkosra hasonlít.

            (Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május)