Mila Kunis kemény, határozott nő. Pontosan tudja, mit akar, mit hajlandó elvállalni. Legújabb filmjében a Barátság extrákkal (Friends with Benefits, hazai bemutató: szeptember 22.) című szexi vígjátékban sok mindenre volt hajlandó a bevállalós humor kedvéért, de az Ukrajnából származó színésznő igazából csendesebb, józanabb romantikusabb alkat annál, amit a filmben játszik.

– Van néhány tervem: olyasmik, amiket mindenképpen át akarok élni, mielőtt megöregszem – avatta be a 28 éves sztár a világot a bakancs-listájába. – Szeretnék egyszer kéz a kézben végigsétálni valakivel egy Párizsi utcán, és vadul csókolózni. Bocs, ha túl érzelgősnek tűnik.

A Barátság extrákkal-ban két jó barát elhatározza, hogy minden érzelmi kötődés nélkül viszik egymást ágyba, de Kunis igazából másképp képzeli az ilyesmit.

– Párizs a világ legromantikusabb városa – jelentette ki. – A múlt héten, Tracyvel, a sminkesemmel mentünk úgy este 11 körül a hotelünkből az Ille Saint-Louise-ra. Nem viccelek: valaki még hegedült is az utcán – olyan volt, mint a mesében. Hihetetlenül szép este volt. Már csak egy csók hiányzott belőle…

IC Press

A film rajongói oldala: facebook