MrPeabody_ValentinA világ leghíresebb utcájában csupa hírességen sétálhat a járókelő. A Hollywood Walk of Fame (vagyis a Hollywoodi Hírességek utcája) 1960 óta létezik, ekkor tették le az első csillagokat, ekkor vésték be a nyolc legelső nevet az aszfaltba, köztük Joanna Woodward-ét és Burt Lancaster-ét.

Azóta, aki számít, kap itt egy csillagot. Tavaly nyáron került ide a 2500. csillag, amely Jennifer Lopez-nek jutott. De a sok halhatatlan színész és színésznő között idén, február 14-én, pénteken csillagot kap egy egészen kivételes sztár: egy kutya.

A Mr. Peabody és Sherman kalandjai (Mr. Peabody és Sherman, hazai bemutató: március 13.) hőse igazi ritkaság. A Dreamworks új animációs vígjátékának főszereplője egyszerre Nobel-díjas tudós, kiváló rockzenész, James Bondnál is különlegesebb ügynök, példás családapa… és mellékesen az időgép (a filmben: Voltkomp) feltalálója. Ilyen pedigrével nem is csoda, hogy csillagot kap a sétányon.

Az idei díjazottak között van Orlando Bloom és Liam Neeson is, de Peabody tappancsnyomának elhelyezésekor más kollégák is megjelennek: a tervek szerint még több sztáreb: Lassie és Rin Tin Tin is megjelenik a nagy eseményen.

IC Press