Stefani Germanotta filmsztár lesz. Ebben a formában talán még nem elég ütős a hír. De így: Lady Gaga elvállalta első filmfőszerepét, valószínűleg már jobban hangzik. A popcsászárnő természetesen korábbi uralkodók nyomába lép: Barbra Streisand (még korábban Janet Gaynor és Judy Garland) szerepét játssza majd a Csillag születik (A Star is Born, bemutató 2018 ősz) legújabb, modernizált változatában. Partnerét, a lecsúszó, alkoholista rocksztárt, azt, akinek az eljátszására Streisand eredetileg Elvis Presley-t, azután Marlon Brando-t vagy Mick Jagger-t akarta (és végül Kris Kristofferson-t választotta) az új változatban Bradley Cooper kelti majd életre.

Csillag születik

Az új Csillag születik sok különlegessége közül az egyik, hogy ez lesz a négy alkalommal Oscar-díjra jelölt Bradley Cooper első rendezése.

Lady Gaga húsz számból álló szuperkoncerttel nyitotta a Coachella fesztivált, és onnan egyenesen Kaliforniába utazott, hogy kezdődhessen a forgatás. Már posztolta is az első képet magáról, amelyen barna parókában vadul csókolózik Bradley Cooper-rel – persze csak a film kedvéért.