A vállalkozó kedvű budapestiek most különleges módon nézhetik meg premier előtt Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című legújabb filmjét, amely idén nyáron Karlovy Vary-ban a legjobb filmnek és a legjobb színésznek járó Kristály Glóbuszt nyerte el.

A nemzetközileg hatalmas sikereket elért filmet a szerencsések most saját otthonukban mutathatják be barátaiknak, ahova az alkotók is elkísérik a filmet.

ernellaek_farkaseknal_film-2

A jelentkezés menete: 
Amennyiben a jelentkező megfelel minden feltételnek,  az ernellaek@gmail.com e-mail címen tud időpontot foglalni a szeptember 20. és 28. közötti vetítésekre. Ezután az alkotók felveszik a házigazdával a kapcsolatot, hogy a vetítés részleteit megbeszéljék.
Az időpont egyeztetése után a házigazda egy, a saját lakásvetítéséré létrehozott Facebook eseményen keresztül tudja meghívni vendégeit.

Rendezési feltételek: 
A házigazda:

– betöltötte 18. életévét;
– megállapodást köt a film forgalmazójával és nyilatkozik a vetítés törvényes kereteinek betartásáról;
– vállalja, hogy szeptember 20. és 28. között a kiválasztott napon, előre egyeztetett időpontban tartja meg a vetítést;
– továbbá azt, hogy a használni kívánt budapesti lakóingatlanban saját magán és segítőtársán kívül legalább 20 fő részére tud kényelmes filmnézési lehetőség biztosítani;
– a házigazda rendelkezik jól karbantartott, megbízhatóan működő projektorral, vetítővászonnal vagy vetítésre alkalmas felülettel (tv, monitor nem elfogadott);
– barátokat a lakásvetítésre létrehozott Facebook-eseményen keresztül van lehetőség meghívni;
– a vetítés személyenként 1500 Ft-ba kerül, melyet a helyszínen lehet kifizetni.

Jelentkezési határidő:

2016 szeptember 11. az ernellaek@gmail.com címen. Az időpontok a jelentkezések beérkezési sorrendje szerint kelnek el.