Jackie Chan Budapesten történt látogatását a Kínai Filmfesztiválnak köszönhetjük. A világhírű színész volt az est díszvendége.
Jackie Chan magángépével vasánap, kb. fél 6 és 6 óra között landolt. Fél 7 körül már meg is érkezett a hotelbe! Reggel 7 órakor reggelizett, majd fél 8 körül elindult a városba.
Aznap egy saját filmipari vállalatának gyártásában készülő, hongkongi akciófilm forgatását tekintette meg. Közben várost is nézett és elég zsúfolt programnak nézett elébe!
Jackie Chan
Mindenki retegett tőle, hisz több médium is korábban arról cikezett, hogy nem szereti a rajongókat és az autogramkérőket, sőt a kollégáival sem bánik kedvesen! A hírekkel ellentétben azonban Budapesten az ellenkező arcát mutatta, mindenkivel nagyon kedves volt.
Egyedül kerestem meg őt és egy közös selfit kértem tőle. Bár a testőrök rossz szemmel nézték a dolgot, Jackie aranyosan mondta, hogy igen természetesen oda mehetek közös fotót készíteni. A testőrők ekkor hátráltak és mosolyogva nézték, milyen rendes volt velem!
Egy selfi sokkal közvetlenebb mint egy fotós által elkészített kép, hisz senkihez nem bújt annyira közel a képeken, mint nálam. Jó érzés volt, hogy segített a selfi készítésben, hiszen ez remekül oldotta a feszültséget! Örökre szóló élmény lett, hogy elsőként találkozhattam vele és még aláírásom is lett névreszólóan. Szerencsésnek érzem magam, hogy elsőként találkozhattam vele!
Később visszaért a hotelbe, majd Andy Vajnával tárgyalt. Ezt követően más rajongók is találkozhattak vele. Természetesen a szállodán belül is több testőr védte, mégsem volt gond a közös fotó. Fél 2 körül indult az Uránia moziba, majd bejárta Budapestet és még futni is ment este.
A hírekkel ellentétben még aznap este (vagy hétfő reggel) el is hagyta Budapestet!
Jól eső érzés volt, hogy megannyi sztár közül – aki Budapesten járt és bújkált a rajongók elől – Jackivel is sikerült találkoznom, kellemes csalódás volt és örök emlék marad!