Moziaink itthon csalogatóan puha és piros székekkel, jéghideg üdítőkkel,ki nem hagyható popcornnal és egyéb finomságokkal várják a film iránt érdeklődő nézőket.

S bár mindenkinek van egy kedvenc helye ahová a legszívesebben megy a design vagy a terem adottságai miatt, biztos nem hinne a szemének ha ugyanazt a filmet a világ egyik legkülönlegesebb mozijában nézné meg. A szolgáltatás, és az egyéb szórakozási lehetőségek nem beszélve a kapott élményről biztosan felülmúlhatatlan lenne…

Ha igazán kalandvágyó vagy és szereted a pazar helyeket, akkor bátran válaszd ki az 5 legkülönlegesebb mozi közül az egyiket, és tölts el itt egy napot akár a családoddal,pároddal vagy barátaiddal, garantáljuk az a pár óra mindannyiotok számára felejthetetlen lesz…

1. Hot Tub mozi

Hot Tub Cinema

Fotó: hottubcinema.com

Ha laza ugyanakkor pörgős estére vársz menj el ebbe a Londonban található moziba,ahol a filmvetítés végén éjszakába nyúló fürdőruha partyban vehetsz részt. Nyáron egyúttal pazar kilátásban lehet részed az épülek tetején lévő jacuzzikban,míg télen termekben élvezheted a pezsgő pillanatokat az akár 40 fokos vízben. A hordóknak álcázott jacuzzikban csordultig teli sörös- és pezsgőspoharak várnak téged, amiben egyszerre 5-8 fős társaság is kényelmesen elfér. A hordókban szabad az átjárás mind a bikinis lányok és a shortos, izmos felsőtestű fiúknak egyaránt. A különböző italok mellett több meglepetés is vár,például nem tudhatod előre hogy milyen filmet fogsz látni,de úgy hiszem bármit is vetítenek,mindenképpen jól fogod érezni magad.

2. Zandvoort Holiday Park

Zandvoort Holiday Park-amsterdam-mozi

Fotó: centerparcs.com

A holland fővárostól könnyen megközelíthető ez a több részleggel ellátott élményközpontú hotel.Vetítőszobát ne keress, inkább menj le a legalsó uszodai szintre. A falra szerelt óriás vetítőből sugárzott filmet akár fürdés közben, matracon lebegve vagy napozóágyon pihenve is végignézheted, miközben a személyzet minden kívánságodat teljesíti.

3. Busan Cinema Center

Nem nehéz megtalálni a Coop Himmelblau által tervezett koreai központot, ami még a világ legnagyobb repülőjét is felülmúlja méreteiben. A 4000 főt befogadó helyet kívülről több millió szívárványszínű égő világítja ki, melynek látványa még inkább becsalogatja az arra járókat. A hatalmas mozi mellett kávézókba, éttermekbe és bárokba is beülhetünk a szórakozóhelyekkel kibővített centrumba.

4. Archipelago mozi

Lekötött gondolákban és kisebb vízen lebegő teraszokon élvezhetjük a sodródó hatást filmnézés közben. Ez leginkább a szerelmesek által kedvelt hely, ahol nem csak a filmen tűnődhetnek el, hanem a felettük lévő csillagokon és a morajló repülőkön is. A film után gondolákban utazva érhetünk partot a kivilágított házak soraiban.

Light House Cinema5. Light House mozi

A Dublinban található ezer színben pompázó mozi hozzátartozik Írország kulturális helyeihez. Kül- és beltéren is több termet illetve színpadot választhatunk különböző színekben, melyek egy-egy témát fejtenek ki. Itt nem csak a díszletek és a székek repíthetnek minket egy mesevilágba, hanem még az általunk ízben és színben kiválasztott popcorn is.

Gál Dóra