Mindig légy önmagad… Kivéve, ha Batman™ lehetsz

Életkortól függetlenül most minden Batman-rajongó kedvenc szuperhősévé változhat át és felépítheti saját LEGO® Batman világát

Magyarországon 2017. február 9-én  LEGO® Batman visszatér a mozikba, hiszen ezen a napon mutatja be a Warner Bros. Pictures és a LEGO Csoport a LEGO Batman: A film című animációs filmet. A LEGO Batman: A film alapján készült nagyszerű és izgalmas új készletek a játékboltok polcain is megjelentek már a napokban.

LEGO Batman: A film

Az alábbiakban bemutatott, látványos elemekből álló és fantáziadús részletekkel teli négy készlet a 8-14 éves korosztály számára készült.  A LEGO Batman: A film alapján készült Batmobil (70905) készlettel játszva gyermeked beugorhat a Batmobilba Batman™ és Robin™ mellé, verseny üzemmódba állíthatja azt, és kilőhet a járgánnyal. Ha bármilyen akadály állja el az utat, a járgány egy kattintással mindenen átgázoló óriáskerekű járművé változtatható.

Batmobil

Batmobil

A Joker™ gengszter autója (70906) készlettel játszva a kis felfedezők Batgirl™ oldalán üldözhetik a hírhedt Joker-járgányt. Joker™ Harley Quinnel™ száguldozik Gotham City-ben, és mindenütt gaztetteikkel rémítik az embereket. Óvakodj a csomagtartóban elrejtett sorozatlövő fegyverektől! A kis szuperhősöknek akkor kell elcsípni Harley Quinnt, amikor a járgányról leugorva megpróbál elmenekülni.

Joker™ gengszter autója

Joker™ gengszter autója

A LEGO Batman: A film Betörés a Denevérbarlangba (70909) készletében Batman™ barlangját kell megvédeni a Pingvin™ Kacsamobiljának támadása ellen. A Pingvin a Kacsamobillal betört a barlangba, hogy Batman összes titkát leleplezze! A kis szuperhősöknek Bruce Wayne-ként Batman bőrébe kell bújnia a feladathoz. Meg kell keresniük a gonosz behatolókat a Batcomputer képernyőjén. Segítsetek nekik megkeresni Batman különleges öltözeteit a ruhásszekrényben – a kis bajnokoknak fel kell készülniük az ütközetre!

Segíts gyermekeidnek megmenteni a bajba jutott ünneplőket Batman™ segítségével a LEGO Batman: A film alapján tervezett Batár (70908) készletben! Joker™, Méregcsók™ és az indaszörny betörtek Gordon parancsnok születésnapi bulijára és túszokat ejtettek. Itt az idő, hogy a gyerekek átváltozzanak szuperhősökké, és a beugorjanak Batman mellé a félelmetes Batár pilótafülkéjébe, hogy a túszokat kiszabadítsák.

A legkisebb szuperhősöknek terveztük a Denevérszárny kaland (10823) készletet. A LEGO® DUPLO® Denevérszárny kaland készlet kifejezetten a 1,5-5 éves korosztály számára készült. Vajon megtalálja Batman™ az elrejtett kincset gyermeked segítségével? A kis felfedezők mindent megtalálnak ebben a készletben az építéshez és szerepjátékhoz. Lehet, hogy el kell majd sütniük a Denevérszárny ágyúját, és le kell lökniük Pingvint™ a csúszdán, mielőtt kacsa-járgányával elmenekülne. Segíts nekik! A készlet két LEGO DUPLO figurát tartalmaz.

A másik nagyszerű LEGO® DUPLO® játékkészlet a kis Batman-rajongóknak a Denevérbarlang kihívás (10842). A jól ismert szuperhősök és szupergonoszok kalandjait eljátszva gyermekeid remekül fognak szórakozni ezzel a színes és izgalmas LEGO DUPLO készlettel. Nincs nagyobb élvezet, mint Batman™ járgányán és motorján száguldozni Batman barlangjában! De nem késlekedhetnek, mert meg kell találniuk Jokert™ és Méregcsókot™, ha meg akarják menteni Gotham City-t! Segíts nekik, hogy elcsíphessék és börtönbe zárhassák a két gonosz behatolót! A készlet négy LEGO DUPLO figurát tartalmaz. A LEGO DUPLO Batman™ készleteket keressétek a hivatalos LEGO® Store-okban!

A 4-7 éves korosztálynak is készítettünk valamit. Nekik készült a LEGO® Juniors Batman™ és Mr.Fagy™ összecsapása(10737) készlet! Batmannek szüksége van a gyermekek segítségére, hogy együtt megmenthessék Gotham City-t Mr. Fagy karmaiból – ugorjon is be gyorsan mindenki a félelmetes Denevérhajóba! Gyorsan! Töltsd meg a fegyvereket és vedd célba a jégrombolót. Csak óvatosan! Ha Mr. Fagynak sikerül Batmant a fagytömlöcbe zárnia fagyasztópisztolyával, a gonosz egész Gotham City-t jégbe fagyasztja!

Még több nagyszerű terméket találhatsz gyermekeid számára a www.LEGO.hu oldalon.