Ezt nem lehet kihagyni. John McClane végre visszatér a mozikba: a Die Hard sorozat legújabb része, a Die Hard – Drágább, mint az életed (16E) (A Good Day to Die Hard, hazai bemutató: február 14.) az új évezred tempójában pörög, de a régi, borostás, mogorva rendőr áll az események (és ütések, robbanások, tűzharcok) közepében. A film különlegessége, hogy a New York-i zsaru ezúttal elhagyja szűkebb hőn szeretett városát, mert egy különösen fontos ügy Moszkvába szólítja: de a magyar nézők számára nagyon ismerős lesz ez a Moszkva.

Die Hard - Dragabb mint az eleted_jelenetfoto 3

A film nemzetközi gálabemutatójára február 7-én, csütörtökön Londonban kerül sor, és mert a Die Hard-filmeknek a világ minden pontján rengeteg rajongója van, a szervezők lehetővé teszik, hogy mindenki a vörös szőnyeg közelébe kerülhessen: magyar idő szerint este 7 órától élőben közvetítik a nagy eseményt a http://uk.movies.yahoo.com-on. Ráadásként eddig sehol nem látott részleteket mutatnak a filmből valamint interjút készítenek az érkező sztárokkal: köztük természetesen Bruce Willis-szel és Jai Courtney-val.

Aki szeretne valamit kérdezni a sztároktól, az már most megteheti. A kérdéseket a Facebookon vagy a twitteren teheti fel (facebook.com/diehardmovies vagy twitter.com/diehard a kérdés része legyen az is: #DieHard).

Ezután már csak egy hét, és hozzánk is megérkezik a megállíthatatlan zsaru: a Die Hard – Drágább, mint az életed február 14-től látható a hazai mozikban.

IC Press