Folytatódik a Die Hard – Drágább, mint az életed részének forgatása. A helikopteres forgatásról a honvedelem.hu is tájékoztatta a lakosságot, felhívva figyelmüket az esetleges zajokra. A két helikopter a megadott időpontban, kb. 8:30-kor jelent meg, a Rákóczi híd, budai oldala felől. Az MI-24-es katonai helikopter 8:50-ig volt látható a Rákóczi híd – Petőfi Híd – Lánchíd között, kb. 5 fordulót tett meg a hidak felett, egy másik; a stáb helikopterének kíséretében, melynek orrára fehér színű gömbkamera volt szerelve. 9:10-kor a két kopter megint megjelent a Duna felett, és 9:30-ig újra elrepültek néhányszor az előbbi szakaszon.

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik a film, pedig mi még egy rombolást, vagy robbantást sem láttunk…

A Die Hard-széria ötödik része 2013. februárjában kerül majd a mozikba, magyar címe: Die Hard – Drágább, mint az életed.

Die Hard – Drágább, mint az életed – MI-24-es katonai helikopter

Ha te is kint voltál a forgatáson, és szeretnéd megosztani tapasztalataidat, élményeidet, ha tudod, hogy éppen hol forgat Bruce Willis, írj nekünk. Ha sikerül fényképet készítened Willis-ről, vagy a forgatásról, esetleg egy hosszabb beszámolót szeretnél írni az ott történtekről, örömmel várunk minden véleményt, beszámolót és képet a mozinezo@gmail.com -on!

Ha esetleg a környéken laksz, ahol forgatnak akkor azt is jelezd nekünk a fenti email címen.

Köszönjük!