Hamarosan megláthatjuk, milyen az, ha életre kelnek a Jack Black fejében élő szörnyek. A Libabőr (Goosebumps, hazai bemutató: október 28.) című hátborzongató vígjátékban a színész ugyanis írót játszik, akinek a kézirataiból megszöknek az addig megírt rémei: és ő három fiatal társával együtt kénytelen begyűjteni egy jetit, egy húsevő futónövényt, pár fagyasztó ufót meg más efféle furcsaságokat. A Jumanji távoli unokatestvéreként működő Libabőr New York-i premierje előtt azonban a színész azt is elárulta újságíróknak, hogy civilben is lakik benne néhány szörny – bár szerencsére már megszelídítette őket.

Libabor_jelenetfoto

– Nem voltam egyszerű gyerek – vallotta be a Rocksuli-ból a Pop,csajok satöbbi-ből és a Gulliver utazási-ból ismert szupervicces színész. – Sok bajt csináltam, a kokainnal is voltak kalandjaim. Azért lettem most mindent ellenőrző, gyerekeit szuperféltő apa.

A premierre elkísérte a színészt felesége, Tanya Haden valamint 9 és 7 éves fia.

– Ő az első nő, aki elől még sosem akartam megszökni – bókolt a feleségének Black. – Tökéletes család vagyunk: ezért imádok családi filmet csinálni!