Liv Tyler következő pasiját nem ajánlatos felingerelni! A gyönyörű színésznő lesz ugyanis a népszerű képregény, a The Incredible Hulk folytatásában, vagyis inkább újragondolásában az Edward Norton által megszemélyesített dr. Bruce Banner kedvese és tudományos asszisztense, Betty Ross. Vagyis a 2003-as Ang Lee rendezte verzióból nem tér vissza senki – főleg nem az előző Banner-Ross páros, vagyis Eric Bana és Jennifer Connelly. Az új rendező ugyanis A szállító című robbanékony akciófilm alkotójaként megismert francia Louis Leterrier lesz, aki mindent elölről kezd majd, vagyis onnan, ahol Dr. Bannerből a gamma bomba hatására időnként roppant ingerlékeny zöld szörnyeteg lesz – akit nyilván csak Liv Tyler nyilvánvaló bájai tudnak majd lehűteni. A forgatás már a nyáron megkezdődik Torontóban, és Avi Arad, a Marvel stúdió mindenható igazgatója és a film producere szerint:

– Ez egy teljesen új Hulk. egy új irány, új méret, új szín és új hozzáállás jellemzi. Minden, amit korábban tett, kimarad ebből a filmből. Ez egy teljesen más Hulk lesz, inkább egy love story. Ez egy hősies Hulk lesz – egy új rendezésben.”

Louis Leterrier ugyan nem szerelmes filmjeiről ismert, hanem dögös akciójelenetiről, Arad úr pedig talán túl sokszor használja azt a szót, hogy „új”, de a mi bízunk Liv Tylerben és Edward Nortonban! (The Incredible Hulk – várható hazai bemutató: 2008. június)