Bármilyen merész táncokat mutat is be alig felöltözötten Joe Manganiello, a körülötte sikoltozó lányok jobb, ha vigyáznak. A színésznek, akit a legújabb filmjében csak „görög isten”-ként jellemeznek, menyasszonya van – aki nemsokára a felesége lesz.

MagicMike_jelenetfoto

A Magic Mike XXL (16) (Magic Mike XXL, hazai bemutató: július 2.) öt főhőse, öt kigyúrt táncos, akik bulizva, poénkodva készülnek életük egyik legnagyobb show-jukra. De a látszat csal. Joe ugyanis tavaly karácsonykor eljegyezte Hollywood egyik legdögösebb nőjét, Sofia Vergará-t, és a legújabb hírek szerint, a sztár pár az esküvővel sem vár soká.

– Hamarosan sor kerülhet a lakodalomra – ismerte el a színész újságíróknak, amikor a szállongó pletykák megerősítését kérték tőle.

– Joe csak 38, szóval ráér – tette hozzá a szép menyasszony – de én nem akarok várni. Most vagy soha. Nem ötvenévesen akarok elkezdeni babázni.

Egy újságíró azt is megkérdezte tőlük, hogy a lakodalmi buliba hívnak-e majd férfi sztriptíz táncosokat, Joe Manganiello egy idézettel válaszolt, amely a Magic Mike XXL-ben hangzik el a szájából:

– Ez nem sztriptíz! Mi inkább „férfi revütáncosnak” hívjuk magunkat…