A főszereplő és a rendező saját pénzéből adott össze 6,5 millió dollárt, hogy leforgassa, és a film 167 millió dollárt hozott. Egy lánybúcsúkon való vetkőzésre szakosodott jó testű férfitáncos karriert csinált, és mára Hollywood legkeresettebb sztárja – mintha filmek sztorijai volnának, pedig valóságosak. 2012-ben a Magic Mike elvarázsolta a nézőket (nemcsak a nőket), és hatalmas sikert hozott Channing Tatum-nak meg Stephen Soderbergh-nek.

Magic Mike

Magic Mike

A múlt héten kezdték forgatni a Magic Mike XXL-et, vagyis a folytatást, melyben Tatum mellett Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez és Gabriel Iglesias is visszatér. A rendezői széket ezúttal Gregory Jacobs, Soderbergh állandó másodrendezője és producertársa foglalta el, Soderbergh executive producerként vesz részt a munkában. A bevált csapathoz csatlakozott még Elizabeth Banks, Amber Heard, Jada Pinkett Smith és Andie MacDowell.

A történet szerint a régi nagy csapat tagjai a visszavonulásukat tervezik, és egyetlen, nagy búcsúshow-ra készülnek, melyben Mike is színpadra lépne. De lassanként mind rájönnek, hogy nem is olyan könnyű búcsút venni a múlttól. A filmet jórészt egy Georgia állambeli kisvárosban, Savannah-ban forgatják, és a hírek szerint a helyi lányok Magic Mike lázában égnek: mindenki a kigyúrt sztárok társaságában szeretne egy selfiet.

IC Press