Az „El Gringo” a Manowar hamarosan megjelenő albumán található.

A MANOWAR és az After Dark Films bejelentette, hogy a MANOWAR hamarosan megjelenő új albumán található az After Dark Action EL GRINGO c. franchise filmjének címadó dala. Az El Gringo egy akció-western film, melynek főszereplői Scott Adkins (Feláldozhatók 2, A Bourne-ultimátum), Christian Slater és Yvette Yates (Nők férfiak nélkül).

Az After Dark Action bemutatja az El Gringo-t és mellette másik négy, eredeti adrenalin-pumpáló mozifilmet, mint egy kereskedelmi filmfesztivált országszerte, az amerikai piacokon és a VOD-on (Video On Demand) május 11-én. Az Eduardo Rodriguez (Stash House) rendezte és Jonathan W. Stokes írta EL GRINGO (előzetes itt)  egy férfiről szól, aki véres múltját a háta mögött egy kétmillió dollárt tartalmazó táskával próbál Mexikóba menni, azzal a tervvel, hogy hátralévő életét a tengerpartontöltse el. Ehelyett ott reked egy sivatagi buszmegállóban, a csendes El Fronteras városban, ami nem túl bizalomgerjesztő, és feledteti vele az óceánt, hisz egy pohár vizet is alig találni ott. Később, a pénzének híre szárnyra kap és eljut az alvilágba. Korrupt zsaruk, gengszterek és banditák hirtelen támadásának esik áldozatául. Emberünknek le kell mondania nyugdíjas terveiről, helyette a városban ragad, és végül megmenti a csendes El Fronteras-t, látványos fegyveres harcok szédületes megjelenítésében.

Az EL GRINGO adott alkalmat először arra, hogy a MANOWAR kifejezetten egy mozifilmhez írjon dalt. A nóta egy hős erkölcs és a pénz közti küzdelmét mutatja be, illetve az igazi értékeket az életben – a MANOWAR zenéjének visszatérő témáját.

„Mindenki szereti az akciófilmeket! A zenénk, az ütős látvány és a nagyszerű történet tökéletesen passzol, nem beszélve arról a lehetőségről, hogy láthatjuk, amint a zene életre kel a képernyőn” mondja a MANOWAR basszusgitárosa és zeneszerzője Joey DeMaio. „Az EL GRINGO egy nagy élmény volt, az After Dark Films csapatával öröm volt dolgozni, és készen állunk a folytatásra!” folytatta.

„Nagyon örülünk, hogy a MANOWAR, mint kreatív közreműködő részt vett az EL GRINGO-ban” mondja Courtney Solomon, a film készítője, valamint a After Dark Films tulajdonosa és vezérigazgatója. „A banda minden tudását és tehetségét beleadta a projektbe, és nem győzzük kivárni, hogy megoszthassuk a munkájukat a közönséggel mindenütt.”

Az új MANOWAR album kiemelt nótája „El Gringo”, és sok más dal az ereiben van a zenekarnak, ilyen a Warriors Of The World és a klasszikus MANOWAR himnuszok. Ezek világpremierjét, illetve digitális kiadását ünnepeljük 2012 júniusában.

 A MANOWAR ezen a nyáron több európai fesztiválnak lesz a főzenekara, ahol az új album megjelenését és a legnépszerűbb felvételeik; a Warriors Of The World 10. évfordulóját együtt ünneplik.

A MANOWAR közelgő főzenekari fellépései:

2012. június 16. Szombat: Ost Fest – Románia, Bukarest

2012. június 21. Kedd: Gods of Metal – Olaszország, Milánó

2012. július 6. Getaway Rock Fesztivál – Svédország, Gävle

2012. július 9. Dortmunder Music Week Festival – Németország, Dortmund

A MANOWAR zenekarról:

A MANOWAR befolyása a Rock Zene iparban tagadhatatlan. Lenyűgöző karrierjük során nyomot hagytak a Heavy Metal műfajban,  köszönhetően az egyedülálló kivitelezésnek és karakteres dalszerzésnek. Páratlan meggyőződéssel, kitartással és bátorsággal, rendületlenül folytatja a maga útját a viharvert zenekar és még a legnagyobb, legyőzhetetlen kihívásokkal is szembenéznek.

 Ma, amikor a „tehetség” kutató show műsorok és a laza, 1 slágeres celebek korát éljük, ez a zenekar azt adja meg rajongóinak, amit szeretnek bennük: a masszív, erőteljes zenét saját életükből. A dalok az emberi vakmerőséget és a közösség szellemét ünneplik.

 A banda számtalan arany és platina díjat szerzett, és több, mint 35 turnét zárt sikeresen, melyek közül a nagyobb helyszíneken átlagosan 10.000 és 50.000 közötti teltházas közönség várta őket.

 A MANOWAR zenekarnak páratlanul hűséges követői vannak Németországban, Skandináviában, Olaszországban, Spanyolországban, Amerikában és Kanadában, valamint Kelet-Európa, Ázsia és Dél-Afrika feltörekvő piacain, mely tükröződik az élő eseményeiken is: a rajongók közül több, mint 40 nemzet utazott el pl. a németországi Magic Circle Fesztiválra.

 Odaadó nemzetközi követőinek tiszteletére a MANOWAR 2009-es kiadású Thunder In The Sky c. albumával létrehozott egy másik történelmi eseményt is, ők voltak az elsők, akik a „Father” c. balladájukat 18 különböző nyelven (köztük a magyar nyelven is, itt meghallgathatod) rögzítették.

www.manowar.com/www.facebook.com/manowar

Az After Dark Film-ről:

Az After Dark Films egy független mozgókép stúdió, amelyet Courtney Solomon rendező/filmrendező és a hongkongi ingatlan mágnás Allan Zeman alapított 2006-ban.

 Az After Dark Films első filmje Sissy Spacek és Donald Sutherland főszereplésével az An American Haunting c. film volt, mely 2006-ban került kiadásra. A filmet a társalapító és vezérigazgató Courtney Solomon írta és rendezte, ez lett az újonnan alakult After Dark Films első filmje.

 Az An American Haunting kiadása után, Solomon és Zeman egy sokéves marketing és disztribúciós üzletet alakított ki “8 Films To Die For®” Horrorfest néven az After Dark Films és a Lionsgate Entertainment között, melyben az After Dark kezelte a mozik marketingjét és a filmek kiadását a Lionsgate feladata pedig a médiaformák (Home Video, Pay TV, Pay Per View) felé történő terjesztés és elosztás volt. Az After Drak Films 2010. január 29-én a 4. Horrorfesztivált rendezte meg.

 A Horrorfesztivál sikerére építve az After Dark kiadta az első 8 saját rendezésű horror filmjét, 2011. januárjában After Dark Originals néven. Ez a második kiszemelt 8 saját rendezésű film, az After Dark Originals 2 jelenleg is dolgozik a filmek készítésén.

Reméljük láthatjuk majd a hazai mozikban is a filmet (az ügyben írtunk több hazai forgalmazónak is,  várjuk a választ).