Jó példát akar mutatni négy gyermekének Mark Wahlberg, ezért valamennyi tetoválását eltávolíttatja, amelyeket annak idején még narkós utcagyerek, illetve később rapsztár korában varratott magára. A folyamat jól halad, ám a marcona sztár arra nem számított, hogy érdekes asztronómiai jelenséget tapasztal az orvosi székben: fényes nappal is látja a csillagokat. – El sem tudtam volna képzelni, hogy ennyire fáj – panaszkodik Mark. – A legkorszerűbb eljárással dolgoznak, de mégiscsak a bőr alól kell kiszedni a festéket, tehát a kínzást nem lehet megúszni. De végtére is nem baj, néha elviszem magammal az idősebb lányomat és fiamat, hogy lássák, nem éri meg tetováltatni.

Wahlbergnek azt mondták, öt-hét kezeléssel túl van az egészen, ehhez képest már harmincszor felkereste a specialistát, és a beavatkozásnak még nincs vége. A bokáján például még mindig látszik Szilveszter, a macska, amint a szájában tartja Csőrikét – eltávolításuk többszöri nekifutást igényel.

Wahlberg hamarosan a Csempészek főszereplőjeként száll szembe a drogkartellel és a korrupt zsarukkal, illetve viszontlátjuk a Ted című vígjátékban is, ahol nehezen dolgozza fel, hogy gyermekkori plüssmackója életre kelt.

(Contraband – hazai bemutató: 2012. március 22.)

(Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus)