A világ megkapja, amire várt: az elmúlt évek legnagyobb mozis meglepetésének elkészült a folytatása, és a világ mozijaiban a héten játszani kezdik a Másnaposok 2.-t (Hangover Part II, hazai bemutató: május 26.). A premierek és bulik sora a múlt héten kezdődött a nyugati parton, azután jött a New York-i gála, és tegnap a farkasfalka már Berlinben mókázott a rajongók nagy örömére. Bradley Cooper, Ed Helms és Justin Bartha és a 2. rész legkellemesebb meglepetése, az őrült ázsiai maffiózót játszó Ken Jeong is Európába jött. Bradley Cooper-t a film várható nagy sikere mellett egy privát siker is leköti mostanában. A New York-i premierbulin olyan fotók készültek róla és Olivia Wilde-ról, hogy már nem nagyon tagadhatják: valami van köztük.

Egy nagy meglepetés Todd Phillips rendezőre is várt Berlinben: egy újságírói kérdésből tudta meg, hogy stábjában dolgozott egy titkos sztár. Vagy legalább is a fia. A másnapos társaság ugyanis egy elveszett rokont keres a filmben, akit egy fiatal színész, Mason Lee alakít. A rendező pedig úgy látszik, nem sejtette, hogy szerény színészét erős kötelékek kötik a filmiparhoz: apja ugyanis nem más, mint a kétszeres Oscar-díjas rendező, Ang Lee.

– Mázli, hogy ezt nem árulta el nekem – mondta a sajtótájékoztatón Phillips. – Ha tudom, hogy Ang Lee kéme ott van a forgatáson, biztos végig amiatt aggódtam volna, mit szól apuka az idétlen instrukcióimhoz, amikor Mason este elmeséli, hogy nálunk miképpen zajlik egy forgatás. De azért mostantól fogva minden színészemet lenyomozom először a neten…