Matt Damon újra nősült! A négygyerekes apa szerencsére nem vált el: csak megerősítette kapcsolatát élettársával, négy lánya anyjával, Luciana Barrosóval, akivel éppen tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg. A szigorú titokban szervezett, jól őrzött, de a szemtanúk szerint családias hangulatú rendezvényre a Karib-tengeri Saint Lucia-szigeten került sor. Az ünnepség idejére melyhez a még mindig ifjú pár egy teljes szállodát bérelt, a hírek szerint 600 000 dollárért.

A vendégek közt csupa régi barát volt: együtt ünnepelt Damonnal Ben Affleck és felesége, Jennifer Garner, Robert De Niro, Emily Blunt, Don Cheadle, Chris Hemsworth, Catherine Zeta Jones, Stanley és Felicity Tucci meg Casey Affleck is. A szertartást is igazi sztár: Jimmy Kimmel vezette.

Elysium_jelenetfoto (3)

Nászútra azonban már nem mehettek az újraházasulók. Másnap Matt Damon újra dolgozott: gőzerővel folyik új bemutatója, az Elysium – Zárt világ (12E) (Elysium előzetes, hazai bemutató: augusztus 15.) című posztapokaliptikus sci-fi/akció bevezető-kampánya. Viszont sokat köszönhet is a filmnek: az esküvő idején azért feszült rajta olyan szépen a fehér szmoking, mert a film kedvéért alaposan megizmosodott: a filmben egymaga száll harcba a pusztuló Föld megmentéséért.

IC Press