Azt állította egy férfi pár nappal a New York Fashon Week egyik rendezvénye – Gwen Stefani show-ja – előtt, hogy Matt Damon asszisztense, és ebben a minőségében két jegyet követelt az első sorba a sztár és felesége számára. Mindezt akkor, amikor Stefani ügynöksége már nem is fogadott el jelentkezéseket. A rendezvény szervezői természetesen gyorsan átírták az ülésrendet, hiszen nagy megtiszteltetés, ha a Damon házaspár megjelenik egy divatbemutatón. Aztán a show kezdetekor a divatdiktátorok és a fotósok hada izgatottan várta, hogy Damonék megjelenjenek, de nem jött senki, ezért hirtelen két biztonsági ember töltötte be a foghíjat, mert roppant kínos lett volna, ha pont az első sorban két hely üresen marad.

Damon valódi asszisztense, Jennifer Allen elmondta, hogy munkaadója sosem érdeklődött a divat iránt, Gwen Stefani New York-i show-ja idején pedig kicsit odébb, Los Angelesben forgatott.

Matt Damon-t jelenleg A félszemű című 10 Oscarra jelölt westernben láthatjuk a hazai mozikban, hamarosan pedig a Sorsügynökség című akcióthrillerben menekül titokzatos ismeretlenek elől.

(True Grit – már a hazai mozikban!

(The Ajustment Bureau – hazai bemutató: 2011. március 31.)

UIP