JOHNNY DEPP TAROL A FRANCIA MOZIKBAN!

A 76. cannes-i filmfesztiválon debütált a Jeanne du Barry – A szerető, és ezzel egyidejűleg május 16-án Franciaországban 640 moziban vetítették a Maïwenn rendezte drámát. Hatalmas az érdeklődés a Johnny Depp főszereplésével készült kosztümös film iránt. Franciaországban az első héten már közel 400.000-en látták Madamme du Barry és XV. Lajos király szenvedélyes kapcsolatának történetét.

A Jeanne du Barry – A szerető című filmet a tervek szerint októberben mutatjuk be a mozikban.

A valós eseményeken alapuló filmet cannes-i premierjén hétperces álló ovációval ünnepelte a közönség. A kritikusok szinte kivétel nélkül ódákat zengnek a filmről. Hazánkban ősszel kerül a mozikba a Jeanne du Barry – A szerető, amihez megérkezett a magyar szinkronos előzetes.

Jeanne, a fiatal munkásosztálybeli nő, aki a kultúra és az élvezetek megszállottja, intelligenciáját és vonzerejét használja fel arra, hogy a társadalmi ranglétra lépcsőfokait egyenként megmássza. XV. Lajos király figyelmét is felkelti és hamar a kedvencévé válik, aki rajta keresztül nyeri vissza életkedvét. Miután őrülten egymásba szeretnek és minden illem és etikett ellenére Jeanne Versailles-ba költöznek, a nő érkezése komoly botrányt okoz az udvarban.