A hamarosan a hazai mozikban is látható Karácsony Artúr című 3D-s animációs vígjáték hétvégi díszbemutatóján kicsik és nagyok már most együtt ünnepelték a karácsonyt, amit a Télapó legkisebb fia, Artúr hozott el Budapestre. A meghívott vendégeket a Télapó szorgos manói fogadták, a gyerekek pedig egyenesen  a Télapónak, az Északi-sarkra írhattak levelet. A feldíszített karácsonyfa, alatta az ajándékokkal, a mézes illatok, a finom bejgli és a hangulatos, alkalomhoz illő zene mindenkit karácsonyi hangulatba kerített már öt héttel az ünnepek előtt is.

[nggallery id=252]

New York és London után végre néhány kiválasztott számára nálunk is kiderülhetett a nagy titok, hogy hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerek szobájába bejutni? Egy ilyen titokra persze sok hazai híresség is kíváncsi volt, így a gálapremierre közülük is sokan eljöttek. Détár Enikő most egyedül kísérte el kisfiát, aki elsők között írta meg a Télapónak a karácsonyi kívánságlistáját, Ada ikerfiaival jött karácsonyozni, Kálloy-Molnár Péter feleségével és kisfiával, Pistivel együtt érkezett az ünnepi eseményre, a legkisebb gyerekük, Szofi egyelőre még pici, úgyhogy nem hozhatták magukkal. Héder Barna, Abaházy Csaba, rádiós műsorvezető, Kiss Endi, a Hooligans dobosa, Fábián Anita színésznő, Demcsák Zsuzsa és Onyutha Judit is gyermekeivel együtt nevette végig az animációs filmet, amiből végre mindenki megtudhatta, hogyan lehetséges, hogy másfélmillió manó egyetlen éjszaka alatt két milliárd ajándékot kézbesít, és hogy is néz ki a Télapó szuperszánja és hogyan sikerül – egy hibakijavító-akcióval – azt a galibát megoldaniuk, hogy az egyetlen kislány, aki semmit sem talál a fa alatt, végül megkapja az ajándékát.

A Karácsony Artúr a premieren hatalmas sikert aratott, és már nem kell sokáig várni, hiszen meg Advent előtt, azaz november 24-től minden mozinéző vele készülhet az év egyik leghangulatosabb ünnepére, valamint vele töltheti az ünnep legvidámabb perceit is, ráadásul 3D-ben.

IC Press