Idén hamarabb megkezdődött az ANYÁK NAPJA, hisz a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezőjének azonos című sztárparádés romantikus vígjátéka mától a mozikban látható. Az illusztris szereplők között megtaláljuk 2016 legszebb nőjét, azaz Jennifer Anistont, a gyönyörű mosolyú Micsoda nő! sztárját, Julia Robertset, és a kirobbanó formában lévő kétgyerekes sztáranyukát is, Kate Hudsont. A férfi szakaszt Jason Sudeikis erősíti, aki már jól összeszokott párost alkot Jennifer Anistonnal, a poénok ezúttal is nagyon működnek kettejük között.

anyak_napja-film-2

Az ANYÁK NAPJA (12) Los Angeles-i premierjéhez hasonló fogadtatásban volt részük a magyar premieren részt vevő vendégeknek is, ugyanis a tavasz színeiben pompázó virágokkal teli fal előtt fotózkodhattak a vetítést előtt. A hazai sztárok is nagyon várták a könnyed pillanatokkal teli, romantikus vígjátékot. Dukai Regina, Zimány Linda, Jaksity Kata, Koós Réka, Kozma Orsi és Pataki Zita barátnőikkel érkeztek a vetítésre. Oláh Gergőt, Caramelt, Danics Dórát, Polyák Lillát, Horváth Lilit párja kísérte el, Horgas Eszter pedig lányával nézte meg az idei tavasz egyik legszórakoztatóbb vígjátékát. A 2010-es Miss World Hungary nyertese, a gyönyörű kismama, Dobó Ági édesanyjával és húgával mozizott ezen az estén, amit mindhárman nagyon élveztek. Ági a vetítést követő napon arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy annyira jól érezték magukat, hogy egy-két poénon sikítva nevettek.

Solti Ádám, a Madách színház tehetséges színésze menyasszonyával ült be a sztárparádés vígjátékra, ès szintén nagy lelkesedéssel nyilatkozott a filmről, mindenkit arra buzdítva, hogy vigye el az édesanyját is a filmre: „Azt kell, hogy mondjam, filmek terén mindenevő vagyok, de ez most nagyon betalált! Egy igazán vicces, tényleg VÍGjáték és nem mellesleg hatalmas sztárparádé. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha szeretne egy igazán jó filmet megnézni, ráadásul aktuális is, hiszen itt az Anyák napja, vigyétek el rá Édesanyátokat, nem bánjátok meg!!!!”

PBL_2475
Anyák napja – hazai premieren készült képek >>

Az ANYÁK NAPJA a legjobb időzítéssel érkezett a mozikba, hisz nem csak egy remek ajándékkal lepheti meg minden mozirajongó a számára legkedvesebb személyt, de még a hideg, borongós napokra is tökéletes kikapcsolódást nyújt ez a könnyed, mosolygós, vidám pillanatokkal teli romantikus vígjáték. Az ANYÁK NAPJA (12) már a mozikban.