Ez valami elképesztő! A hír megjelenítésével szándékosan vártunk, mert túl szép volt, hogy igaz legyen, ezért meg kellett győződnünk a hír valódiságáról. Nos, a helyzet az, hogy tényleg úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito tényleg összeáll újra a klasszikus Ikrek című komédia folytatásának forgatásáig. És ez még semmi! Eddie Murphy is csatlakozik hozzájuk, ami talán még egy fricskát ad a hármasnak.
 A történet alapja a THR (The Hollywood Reporter) szerint:
„Megérett a világ az „Ikrek” folytatására? Ennek reményében az Universal Picture és a Montecito Picture kidolgozott egy következő dózist a 1988-as komédiának, melyben Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito újra együtt játszottak, s mely újra összehozná egy filmben a két csillagot.
De várjunk csak, úgy tűnik, van egy kis csavar a dologban; az új forgatókönyvben ugyanis Eddie Murphy játszaná a harmadik testvért.
A „Triplets” című film története szerint Schwarzenegger (Julius) és DeVito (Vincent) testvérek, akik felfedezik harmadik, mesterségesen fogant harmadik testvérüket.
A projektnek jelenleg még nincs rendezője – Ivan Reitman, aki az eredetit vezette, Montecito Picture csapatával (Joe Medjuk, Tom Pollock és Ali Bell) csak, mint producer venne részt a film készítésében. De vadásznak az írókra, az ötlet kidolgozásáért. Bennfentesek figyelmeztetnek, hogy az Universal és a Montecito között nem történt semmilyen lényegesebb kreatív megbeszélés.
A szerepeket sztároknak osztották ki.”
Tényleg elment az eszük!
Persze, az Ikrek folytatásának ötlete kissé bolondos így az elején. De amikor elgondolkodunk rajta egy kicsit, valójában egy igen vicces komédiát eredményezhet az említett fricska. Arnold komikus arcát tekintve tulajdonképpen tényleg vicces lehet a sztori…
Az Ikrek folytatásához már az is elég vicces lehet, hogy az idő elteltével hány éves most Arnold és Danny, már csak ebből kifolyólag is jópár poénra számíthatunk. De itt jön képbe Eddie Murphy, egy zseniális komikus, akinek köszönhetően még humorosabb, fantasztikus vígjáték születhet a filmből, feltéve, ha megfelelő rendező veszi a filmet a szárnyai alá, pl. ha Ivan Reitman – aki az első filmet készítette – újra bevállalná.
Tehát, az olvasottak alapján neked mi a véleményed? Legyen Ikrek 2, vagy inkább ne? Na és Eddie Murphy? Hozzá mit szólsz? Tudni szeretnénk, hogy meg fogod-e nézni a filmet, ha elkészül? Oszd meg velünk a véleményed!