Tapasztalt szakemberekkel bővült a több mint másfél éve a magyarországi filmforgalmazásban is jelen lévő Pro Video megerősítve ezzel a Central Media Enterprises (CME) tulajdonában lévő, Közép-Kelet Európában a filmforgalmazásban piacvezető Media Pro csoportot.

A Pro Videohoz igazolt az iparág legtapasztaltabb és legelismertebb résztvevője közül öt filmes szakember, köztük két igazgató, akik a jövőben kulcsfontosságú szerepet fognak betölteni a filmforgalmazási divízió működésében, valamint a cégcsoport regionális munkájában is aktívan részt vesznek .

Hajnal Dániel, az InterCom korábbi filmforgalmazási igazgatója ugyanezen pozícióban ezentúl a Pro Video filmforgalmazási és sales stratégiájáért felel Magyarországon, és regionális szinten. A Media Pro csoport a  Romániában, a Cseh Köztársaságban, és a Szlovákiában működő cégeinek tevékenységét is koordinálja .

Ádám Bernadett az InterCom volt marketing és kommunikációs igazgatója szintén úgy döntött, hogy csatlakozik a  Pro Video csapatához, hogy a CME legfiatalabb cégének marketingkommunikációját irányítsa, sok éves szakmai  tapasztalatával  a cég pozícióját tovább erősítse.

A Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, és Romániában vezető filmforgalmazó Media Pro Entertainment  magyarországi leányvállallata, a Pro Video, folytatja a legfontosabb független filmgyártók, többek között a Lionsgate/Summit, Lakeshore, IM Global, Nu Image, és Europacorp filmjeinek  forgalmazását.

A következő hónapokban a Pro Video olyan sikerfilmeket mutat be a hazai mozikban, mint az Alkonyat sorozat befejező része (Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész), az Elrabolva 2. része Liam Neesonnal a főszerepben , és a 35. Torontói Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmje, a Looper – A jövő gyilkosa –  Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, és Emily Blunt főszereplésével.