A törpök még sosem voltak ekkorák! A Hupikék törpikék 2. (The Smurfs 2, hazai bemutató: augusztus 1.) világbemutatója alkalmából egyszerre 162 gálapremiert tartottak: mindenütt azért sétáltak végig hupikék szőnyegen a hírességek, hogy aprajafalva nagyon kék és nagyon vicces lakónak új mozis kalandját ünnepeljék.

smurfs_hungary_torpilla_premier

copyright: Sony Columbia / Pinczés Petra

A nagy napon Észak-Amerika 50 nagyvárosában valamint 5 kontinens 60 országában több mint 3300 méter kék szőnyeget gördítenek a szervezők a mozik elé. Argentínától Ausztráliáig, Kambodzsától az Egyesült Arab Emirátusokig mindenütt a törpök új, az előzőnél is látványosabb és mókásabb kalandja állt a középpontban.

Természetesen Budapest sem maradhatott ki a Kék Szőnyeges premierből. Az Aréna mozi 2 termében is Aprajafalvához méltó karneváli hangulat alakult ki: már délután tömegével érkeztek a törprajongó hírességek és gyerekeik, hogy végigvonuljanak a kék szőnyegen, kék vattacukrot egyenek, kék szörpöket igyanak a kék lufik között, játsszanak, arcfestésen, színezésen, meseolvasáson örömködjenek, meg persze Törpapával és Törpillával fényképezkedjenek. A nézők között sok ismerős arc is feltűnt. Ott volt Onyuta Judit, Kálloy Molnár Péter, Gombos Edina, Béres Alexandra, Győrfi Pál, az OMSz szóvivője valamint TV2 Az ének iskolájának felfedezettje, Hamar Barnabás is.

A számtalan meglepetés után természetesen az est igazi szenzációja, a Hupikék törpikék 2. 3D-s vetítse volt. Felnőtt és gyerek együtt mulatott – augusztus 1-jétől mindenki maga is meggyőződhet róla, hogy milyen mókásak és milyen kedvesek a törpök.

IC Press