Mindenki megnyugodhat, immár hivatalos a hír: farkas jár a kertek alatt. Visszatér az X-Men csapat legsikeresebb, legvadabb tagja, megkezdődött a Farkas 3. (Wolverine 3) forgatása, és már azt is sejteni lehet, hogy a film a jövőben játszódik, és egy kicsit western-szerű lesz. Sőt, még különlegesebbé teszi az, hogy X professzor szerepét átmenetileg visszaveszi Patrick Stewart, míg a most a mozikba kerülő film, az X-Men – Apokalipszis (X-Men: Apocalypse, hazai bemutató: május 19.) egyik legfontosabb figurája természetesen a mutánsok védencének fiatal változata, James McAvoy marad.

X-Men – Apokalipszis

A Logan-trilógia több szempontból is záróköve a sagának: Hugh Jackman ugyan sok ellentétes nyilatkozatott adott már ezügyben, fokozatosan mégis kezd nyilvánvalóvá válni, hogy a film befejezése után X-nyugdíjas lesz, és nem vállalja el többet Farkas szerepét. Ám azt ígéri, hogy búcsúfellépéseként igazi tűzijáték várható, és az alacsony korhatár kedvéért semmit nem fognak elfinomkodni, sőt, az alkotók különleges, váratlan csavarokat ígérnek.

Az X-Men – Apokalipszis-egyik nagy meglepetése is Farkas. Hugh Jackman csak egy részletében kerül a történetbe, de az a film legvadabb, legizgalmasabb néhány percét hozza: hiszen – ahogy Bryan Singer rendező már bevallotta – igazi X-fegyverként látjuk viszont az adamantiumkarmú fenevadat.