Fede Alvarez rendező (‘Evil Dead’ – magyar címe: Gonosz halott) megkezdte jelenleg cím nélküli (előzetesen ‘A Man in the Dark’ cím alatt futó) filmjének forgatását Budapesten.

A hét hetes forgatás – a pár napos detroiti munkát kivéve -, a magyar fővárosban zajlik.

Fede-Alvarez

A cím nélküli FEDE ALAVREZ/ GHOST HOUSE thrillerhárom tinédzser története, akik miután eddig minden gondosan megtervezett betörésüket megúszták, még egy utolsó nagy dobásra készülnek, ami után örökrebúcsút inthetnek a bűnözésnek.

Amikor azonban betörnek egy visszahúzódó vaköregúr házába, fordul a kocka és immár ők küzdenek az életükért  egy bosszúszomjas, súlyos titkot hordozó emberrel szemben.

Dylan Minnette (‘Prisoners’ – Fogságban, valamint a Sony hamarosanbemutatásra kerülőfilmje a ‘Goosebumps’), Daniel Zovatto (‘Itfollows’ – Valami követ) és Jane Levy (‘Evil Dead – Gonosz halott)játssza a három fiatalt, Stephen Lang ​(‘Salem’, ‘Avatar’)pedig a vak embert.

A produkció forgatókönyvét Alvarez és Rodo Sayagues írta,producerei Sam Raimi és Rob Tapert, a Ghost House Pictures-től. Executiveproducerek J.R.Young, Nathan Kahane, Joe Drake, Erin Westerman ésMathew Hart.

A magyar filmgyártói oldalról, a Pioneer Stillking Films képviseletében, KeményIldikó és David Minkowski a co-producerek. A nemzetközi forgalmazóijogokat a Sony Pictures Worldwide Acquisitions vásárolta meg.

A bemutató várható dátuma: 2016. augusztus 26.