Mindenkit elküld melegebb éghajlatra az Oscar-jelölt Melissa McCarthy (A kém), aki a súlyát firtatja: ő nem akar gebe lenni. Bár az utóbbi hónapokban leadott 22 kilót, azért még mindig a nehézbombázók kategóriájába tartozik, és szerinte ez nagyon jól van így. „Tudom, hogy nem én számítok normának Hollywoodban – mondta a 45 éves színésznő az US Weekly magazinnak. – Ugyanakkor ez az egész egy nagy, felfújt marhaság. Látom, hogy akiknek tökéletes a feneke a magazinokban, a valóságban nem is úgy néznek ki.”

Melissának saját divatkollekciója van, természetesen plus size ruhákat dob piacra. Ezért van felháborodva azon, hogy a nagyobb méretű ruhákat viselő nők számára külön részleget tartanak fenn az áruházakban. „Azt mondják, felméréseket végeztek, és az derült ki, hogy a plus size méretet kereső nők szeretik másoktól különválasztva nézegetni a ruhákat, fent az emeleten, ahol senki nem zavarja őket – füstölög a színésznő. – Tényleg?! Ezek szerint szeretik a szegregációt? Én tudom magamról, hogy a barátaimmal szeretek vásárolni, nem elkülönítve valahol a sarokban.”

a-fonok-film

A színésznőt hamarosan A Főnök című vígjátékban láthatjuk, amelyben börtönből frissen szabadult, simlis pénzügyi szakembert alakít a rá jellemző vehemenciával. A film forgatókönyvírója és rendezője a férje, Ben Falcone komikus, aki most is kihozza a maximumot nejéből.

(The Boss – hazai bemutató: 2016. április 7.)